Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 11 травня 2019 р.

Майстер – клас
«Квіти для мами»
         Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас. Кожної людини, яка живе та ходить по землі. День Матері відзначається в нашій країні у другу неділю травня. Це свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! Любов матері - основа і джерело життя.
                    
Вже стало доброю традицією в переддень цього прекрасного весняного свята збиратися учням початкових класів Федорівського НВК у сільській бібліотеці та виготовляти власноручно подарунок для мами.

Бібліотекар ознайомила присутніх з історією цього свята та запропонувала дітям створити «Букет лагідних слів» для мами. Всі діти із задоволенням долучилися до створення букету,  писали своїм мамам лагідні слова, і таким чином квіток у букеті ставало все більше.
                                       
Кожна дитина дуже любить свою матусю… Тому подарувати на це свято, щось несподіване, зроблене своїми руками - для дитини велика радість. На майстер-класі у бібліотеці виготовляли святковий букет для мами. Робота була складна, але чого тільки не зробиш для найдорожчої людини в світі… 
                   

                   

                   
Діти старанно і якісно виробляли чарівні різнокольорові квіточки, прислухаючись до порад бібліотекаря. Виготовляючи свої доробки, проявили творчі ідеї, креативність та індивідуальне бачення композиції. 
Всі впорались! Працювали із задоволенням, букети вийшли чудові!
                  
Такі подаруночки зроблені з любов’ю і від душі стануть найкращим подарунком для їхніх мам та бабусь.
А самі учасники отримали весняний настрій та велике задоволення від своєї роботи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар