Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 8 травня 2019 р.

                                             Бібліомікс
               «Передай добро по колу» 
Є красива легенда, що коли народжується дитина, Бог запалює на небі нову зірку і посилає до дитинки янгола-охоронця. Уві сні янгол цілує дитя тричі: у чоло — аби воно зростало розумним; у личко — щоб було красивим та у серце — аби здоров’я, любов та доброта поселилися у його тілі і душі. А наскільки збережеться у серці доброта впродовж життя, залежить від кожного з нас…

                       
8 травня бібліотекар Федорівської сільської бібліотеки разом з учнями 3 – 4-х класів Федорівського НВК, (вчителі Черненко Т.С. та Агафонова М.М), говорили про доброту, яка творить, відроджує і лікує на виховній годині «Доброта ніколи не старіє і завжди від холоду зігріє».

                 
Під час заходу діти побували на «Алеї Вітань», острові «Дружби», палаці «Вибачень» та перепливли «Море Доброти».
На кожній зупинці присутні активно брали участь у вікторинах та  іграх, вони згадали вірші, пісні, прислів`я та приказки про добро. Всі бажаючі змогли розповісти про свої добрі справи, які  зробили у житті.
                           
Із гарних справ, які діти зробили протягом дня утворили «Букет добрих справ». 
                             
                             
Була організована тематична виставка «Хай світом править доброта», на якій були представлені книги про чуйність. доброту і милосердя, що допомагають здолати усі життєві перешкоди. Та проведена акція «Передай добро по колу»
                           
Завершився захід хвилиною – усмішкою, бо найкоротша відстань між людьми – це усмішка.  Тож частіше усміхайтеся!


Немає коментарів:

Дописати коментар