Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 4 грудня 2019 р.

       Листи до Діда Мороза

Новий рік вперто прямує до нас. Здається, ще мить і він гучно постукає в двері, і подарує нам усім гарний настрій, витівки хитрого морозцю і легкокрилі танці сніжинок. А ще подарунки! Як же без них?! У великому червоному мішку Дідусь Мороз везтиме їх з далекої Лапландії через хуртовини і заметілі. А щоб отримати подарунки, треба написати йому..листа.
       Саме 4 грудня вважається Днем замовлень подарунків. Щоб допомогти  своїм маленьким читачам написати листа і отримати бажаний подарунок бібліотекар Федорівської сільської бібліотеки вирушила в гості до учнів 3-го класу (класовод Лариса Ляпота) та розповіла дітям, як правильно написати листа, адже, лист Діду Морозу – це казка, яка стає реальністю. 
Бібліотекар підказала, що в листі потрібно, перш за все, розповісти про самого себе,  про свої досягнення за минулий рік. А найголовнішим є не тільки замовлення подарунка, а важливо ще й самому зробити свій подарунок Діду Морозу, прикрасивши конверт.
      Познайомившись з основними правилами написання листа, діти вирішили надіслати колективний лист з побажанням отримати один подарунок на всіх.
                    
Всі учасники по завершенні заходу отримали листи від Діда Мороза з найкращими побажаннями
А ще бібліотекар ознайомила дітей з книгами при допомозі яких можна потрапити в царство новорічних див.

Немає коментарів:

Дописати коментар