Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 10 лютого 2015 р.


У Сонячній країні витівників  та фантазерів 
Миколи Носова
 Федорівська сільська бібліотека філія на базі дитячого садка " Калинка"  підготувала і провела  літературну гру - вікторину "Пригод багато  не буває"
Зустріч розпочалась зі коротенького знайомства слухачів із життєвим та творчим шляхом відомого дитячого письменника Миколи Носова. Юних читачів зацікавило дитинство письменника та той шлях, який він подолав, перш ніж почав публікувати свої перші оповідання. Далі діти послухали про найвідоміші твори Миколи Носова Основна частина заходу була присвячена знайомству юних читачів із казковою повістю автора «Пригоди Незнайка та його друзів». Діти послухали уривки з першого розділу, що дали змогу дізнатися про головних героїв повісті.
 Щоб закріпити отримані знання, усі присутні взяли участь у казковій вікторині. Для цього учні розділилися на дві команди «Знайки» та «Коротунчики». Обидві команди чудово впорались із питаннями вікторини. Далі діти дізнались історію виникнення коротунчиків з Квіткового міста. Щоб трохи розім'ятися та потренувати спритність, діти зіграли у гру «Велике чи маленьке».
 

Після гри маленькі читачі послухали четвертий розділ повісті «Як Незнайко складав вірші», який про­чи­тала дітям бібліотекар. Ця кумедна історія повеселила дітей, і вони самі спробували римувати слова і відчути себе у ролі Незнайки.
Розповідь про чудового дитячого письменника  та його твори супроводжувалась електронною презентацієюта виставкою книжок Миколи Носова з фонду бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар