Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 18 червня 2015 р.


З часів винаходу технології виробництва книг, людське життя нерозривно з ними пов'язане, Майже кожен з нас зустрічається з книгами вперше вже тоді, коли навіть ще не вміє читати - батьки читають нам казки на ніч. Захоплення читанням в дитячому та підлітковому віці розширює кругозір, допомагає дізнатися безліч цікавих речей. Тому, дуже важливо давати дітям доступ до знань  Проект "100 000 книг для сільських бібліотек" показав нашим дітям, що поділитися знаннями з їх однолітками з маленьких населених пунктів - дуже просто, за допомогою цікавої та корисної книги».
Починаючи із січня 2015 року,  формувалася  команда координаторів з-поміж працівників центральних  бібліотек українських міст. Координатор залучав до участі в проекті школи свого міста, адже саме вони мали стати основними пунктами збору книг.
Щоби підготовка до старту проекту та його реалізація пройшли якісно,  заручилися підтримкою Міністерства освіти і науки України та Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки.

І ось і ми отримали такі цікаві та важливі для нас книги. Дякуємо всім хто залучився до збору книг для сільських бібліотек.
 А особливо хочемо подякувати учням та учительському колективу 10 Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім. В.Г. Короленка, що долучилися до проекту
" 100 000 книг для сільських бібліотек" і подарували нам такі необхідні та цікаві книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар