Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 12 червня 2018 р.

 Ми читаємо завзято,
          а читати нам – це свято
       
Для того,щоб зробити перебування дитини в бібліотеці цікавим, працівники книгозбірень експериментують, адаптують до використання у бібліотеці ігри, що вже завоювали популярність. Серед них – квест. Квест (від англійського guest – «пошук») – різновид активних інтелектуально-логічних ігор, синонім активного відпочинку. Сьогодні квест вважають головним конкурентом комп’ютерних ігор у боротьбі за час дітей та молоді. У квестерів (учасників квесту) гра розвиває активність, амбіційність, комунікабельність і креативність. 
Тому 12 червня 2018 року - в рамках літньої тераси  у Федорівській сільській бібліотеці було проведено квест – гру  «Таємниця горщика з золотими казками».
                        

На гру були запрошені учні-читачі пришкільного табору «Дельфін» Федорівського НВК.  Програма квесту була насичена чисельними завданнями, пошуками, веселими і цікавими іграми. Кожна команда отримуючи ключі за швідкість виконаних завдань, мала можливість попасти до кімнати скарбів.
                    
                   
Для дітей бібліотекар підготувала інтелектуальні запитання від бібліомудреця, проходження ниткового лабіринту, перехід «болота» за допомогою мовних складів з поезії українських письменників, пошук ключа в таємничій, темній кімнаті, розгадування  невідомих слів завдяки словникам, довідникам і ще чимало інших цікавих, веселих конкурсних завдань.
                     

                      
Діти із задоволенням виконували всі завдання квесту та, отримавши чарівні ключики, відчинили скриньки з подарунками: книгами та солодоамиі. 
                     

Всі учасники отримали заохочувальні призи з мотиваторами, котрі запрошували частіше відвідувати бібліотеку і зазирати у книжки.













Немає коментарів:

Дописати коментар