Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 31 травня 2018 р.

     Дитинства  чисте джерело
                       
Не секрет,  що всі ми  родом з дитинства. Діти  завжди прагнуть скоріше подорослішати, а  дорослі – ностальгічно згадують безтурботні дитячі роки.
Щороку на початку літа відзначається прекрасне свято – Міжнародний день захисту дітей. Захист дитинства у цілому світі – це місія добра, любові і честі. Заради майбутнього ми живемо і прагнемо, щоб наші діти росли здоровими та щасливими, прославляли свої родини і рідний край. Недаремно  свято дітей відзначається 1червня – це перший день веселого літа і шкільних канікул. 
Саме з цієї нагоди 31 травня 2018 року  у Фдорівській  сільській бібліотеці відбулося розважальне свято « Місце зустрічі – країна  ДИТИНСТВА», учасниками якого стали учні початкових класів з пришкільного табору «Дельфін» Федорівського НВК.
                     
Свято розпочалося з короткого вступного слова про значення Міжнародного дня захисту дітей — адже саме цей день є не тільки одним з самих радісних свят для дітвори, але й нагадуванням дорослим про те, що саме вони повинні піклуватися про те, щоб дитинство було радісним та безтурботним. Ведучі привітали присутніх цілою низкою віршів побажавши  їм сонечка, тепла, посмішок, цікавих літніх канікул та незабутніх вражень.
Учні уважно слухали розповідь бібліотекаря, а потім із задоволенням грали в пізнавальні ігри : «Лови помилку», «Хто скаже останнім», «З ким дружать казкові герої». Звичайно, що діти полюбляють  читати українські народні казки, тому майже без помилок відповідали на запитання літературної вікторини «Герой казковий, загадковий».  Діти жваво та охоче взяли участь у багатьох розвагах та конкурсах: вони дивилися мультфільми,  розгадували загадки.
                         
Від інтелектуальних ігор перейшли до рухливих  та смішних естафет, танцювали й співали дитячих пісень в караоке.
У бібліотеці  також  були організовані книжкові виставки «Книжкова веселка» та   «Хіт – парад сучасних книг», які стали  яскравим відкриттям літніх читань «Читай! Пізнавай! Відпочивай!», на яких були представлені нові книги, які надійшли до бібліотеки.
Дітвора   активно   приймали участь в конкурсах  та  розвагах.
      І на завершення відбувся книжковий флешмоб «Книга збирає друзів». Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері і подарував дітям прекрасний настрій, щирі посмішки  та багато радісних вражень.
   Сподіваємось, що діти запам'ятають веселі та пізнавальні хвилини літечка, яке розпочалося у бібліотеці!           





Немає коментарів:

Дописати коментар