Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 15 лютого 2021 р.

 ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ

         Після  веселих  новорічних  свят, майже наприкінці зими, 14 лютого, приходить час самого тихого й романтичного  свята – Дня  святого Валентина. Це свято  вважається святом усіх закоханих. У бібліотеці панувала справжня атмосфера романтизму та кохання. 

                     Цікавинкою свята стали «Бібліопередбачення» – здогад про те, що станеться в майбутньому. Авторами передбачень стали герої улюблених книг, кінофільмів, відомі музиканти, поети і письменники сучасності. Для прикладу, мені дістався такий: «Посмішка Ваша перепустка у серця інших, посміхайтеся частіше – вам це личить».

                        
        Читачі бібліотеки - від малого до дорослого, витягували конвертики з сердечками, в яких були цитати про кохання  від письменників та поетів. Кожен, хто читав передбачення, ставав трішки щасливішим і радіснішим, що було видно з їхніх облич. Також для кожного була заготовлена цукерка - валентинка з сердечком, яка передає атмосферу сьогоднішнього свята.      
                         
        Завідувачка бібліотекою Алла Павленко вважає, що такі маленькі приємності потрібно робити не тільки сьогодні, а кожного дня, щоб життя ставало радіснішим і приємнішим. Як говорив М. Ганді: "Де є любов, там є життя".

Немає коментарів:

Дописати коментар