Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 15 лютого 2021 р.

 ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ

Кохання… Мабуть, ні про що так багато не говориться, не розмірковується, не мислиться, як про кохання. І не дарма… Історія життя на землі не віддільна від історії людських почуттів. Кохання, народившись від ніжності, захоплення, розуміння, відкрило нескінчену цілісність людської особистості і подарувало світові гуманність, милосердя, радість, співчуття і щастя. Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Це свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.

                                           

Саме до Дня Святого Валентина був приурочений бібліомікс  «З любові починається життя, вона усе найкраще починає» для членів літературно – мистецького клубу «Натхення» та користувачів Федорівської сільської бібліотеки.

                                              

Під час заходу присутні  познайомилися з історією виникнення свята закоханих; взяли участь у конкурсах «Назви відому пару», «Знання-сила», «Кулінарний», «Театральний»; дискутували на тему: «Кохання – це …»;

                        

                         

Всі  активно приймали участь в різноманітних конкурсах, змагалися на кмітливість, уважність та спритність. Наприкінці ігрової програми кожен отримав свою валентинку з побажаннями та щирі слова привітання від організаторів свята.

                            

Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячих сердець.

Немає коментарів:

Дописати коментар