Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 11 травня 2022 р.

 МУЖНІСТЬ КРІЗЬ ПОКОЛІННЯ


    До Дня пам’яті і примирення та до 77 річниці з Дня Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні у Федорівській сільській бібліотеці експонується книжково-ілюстративна виставка: «Мужність крізь покоління».
  
Тут представлені книги, які пропонують читачеві замислитися та поглянути на історичні події тих часів під різними кутами зору, скласти свою власну думку, по-новому відчути трагедію війни. Це книги – про подвиги, про смерть, про любов і надію, про горе і радість, про бажання жити і самопожертву заради інших – словом про те, якою була ця війна насправді, і чим довелося за неї заплатити. Книги, представлені на виставці, допоможуть більше дізнатися про боротьбу нашого народу проти фашизму та вшанувати пам’ять наших дідів та прадідів.
         
    У цей день змішуються воєдино сльози радості та скорботи, болі та гордості. Це святий день, день Пам’яті, свято торжества Життя! Вічна пам'ять полеглим на полях битви! Низький уклін ветеранам війни та трудівникам тилу! Бажаємо здоров’я, мирних та світлих днів, віри та добра.

Немає коментарів:

Дописати коментар