Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 14 жовтня 2022 р.

 НАЦІЯ НЕСКОРЕНИХ:

ВІД КОЗАЦТВА ДО СЬОГОДЕННЯ

    14 жовтня ми відзначаємо свято сили, мужності, відваги, геройства та водночас милосердя, доброти і турботи – День захисника Вітчизни, День українського козацтва, а також, одне з найбільших церковних свят року – свято Покрови Пресвятої Богородиці.

    Федорівська сільська бібліотека спільно з сільським будинком культури провели історичний хронограф «НАЦІЯ НЕСКОРЕНИХ: ВІД КОЗАЦТВА ДО СЬОГОДЕННЯ». На захід завітали члени літературно-мистецького клубу "НАТХНЕННЯ"

    Ведучі заходу Людмила Моторна та Алла Павленко провели екскурс у довгу уславлену історію України від минулого до сьогодення. А колежанка Марія Вергунова ознайомила з традиціями свята Покрови. У народі існує багато легенд про козаків та Україну, одну з яких і розповіла Таїсія Глуховеря.

    Вірші патріотичної тематики читали Лідія Ракосій, Віра Обрамеко, Наталія Шубіна, Олександра Петренко, Раїса Шпак, Алла Гурін, Наталія Савченко.


    Не забуваймо традиції свого народу, будьмо справжніми патріотами достойними славних лицарів, запорозьких козаків, оборонців рідної землі.

Присутні також переглянули викладку літератури «Мужність і відвага крізь роки»




              

Немає коментарів:

Дописати коментар