Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 17 лютого 2024 р.

 АРТ-ТЕРАПІЯ

«МЕДОВІ ПРЯНИЧКИ»

    Розписування медово-імбирних пряників - приємний та цікавий відпочинок, незвичайний подарунок, втілення мрії та фантазії, незабутній досвід, прояв креативності. Це солодкий сувенір, який наповнює наші серця радістю. Процес створення пряника – це казковий захоплюючий творчий час, який розвиває фантазію, формує творчі навички, вчить роботі з новими матеріалами і техніками.
На цікавий, незвичний майстер клас, який провела Світлана Застьоба, Федорівська сільська бібліотека спільно з Федорівський СБК, запросили справжніх поціновувачів та прихильників цієї смачної і водночас творчої справи.

Цікавою була розповідь майстрині про те, як вона виготовляє та розписує кольоровою глазур’ю печиво та імбирно-медові пряники.




А потім усі залюбки поринули в творчу атмосферу виготовлення та розпису. Присутні імпровізували розпис на різні смаки. Усі працювали справді натхненно і зосереджено, а як результат – прянички вийшли на славу! Після завершення творчого процесу всі з великим задоволенням поласували власноруч створеними чудо-пряничками, що перетворилися на справжні мистецькі витвори!














Учасники заходу отримали безліч позитивних емоцій, незабутніх вражень та цікаво і творчо відпочили.

Ми впевнені точно — ця подія залишиться однією з найприємніших спогадів.

Щиро дякуємо Світлані Застьобі за надану можливість творчо відпочити.

Немає коментарів:

Дописати коментар