Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 17 вересня 2024 р.

 ХАБ ЦИФРОВОЇ ОСВІТИ В БІБЛІОТЕЦІ

ХАБ з цифрової освіти на допомогу користувачам сільської бібліотеки!

Федорівська сільська бібліотека працює в рамках проекту «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти»  та пропонує жителям громади покращити свої базові цифрові навички та медіа грамотність.

пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

 СИН ЗАЧАРОВАНОЇ ДЕСНИ

        10 вересня цього року виповнилось років 130 від дня народження - Олександра Довженка.

четвер, 12 вересня 2024 р.

вівторок, 10 вересня 2024 р.

 ЛІТЕРАТУРНА СПАДЩИНА

   ІВАНА КОТЛЯРЕВСЬКОГО

    9 вересня виповнилося 255 років з дня народження Івана Петровича Котляревського – одного з найшанованіших українських письменників. 

 НОНФІКШН - ТІЛЬКИ ФАКТИ, БЕЗ ВИМИСЛІВ

    У рамках Національного тижня читання нонфіку в нашій бібліотеці відбулося чергове засідання літературно-мистецького клубу «Натхнення» на тему «З вірою в серці, з надією в душі».

пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

 ЧИТАТИ - ЦЕ МОДНО!

КНИГИ - ЦЕ КРУТО!

    Сьогодні, 6 вересня, світова спільнота відзначає День читання книг. Дата покликана заохочувати дорослих та дітей читати. Цього дня можна придбати нову книгу, сходити до бібліотеки чи просто сісти й дочитати ту саму книгу, яка стоїть на полиці без діла.

четвер, 5 вересня 2024 р.

 УВАГА! БІБЛІОТЕЧНА АКЦІЯ!!!

                                                   Шановні друзі бібліотеки!

        Запрошуємо усіх долучитися до благодійної акції «Подаруй нову книгу бібліотеці» з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

    Взяти участь у ній можуть абсолютно всі бажаючі!

    Якщо у вас вдома є прочитані і незатребувані книги, ви можете подарувати їм друге життя. Кожен дар важливий для Федорівська сільська бібліотека і ваші книги будуть знову і знову радувати читачів!

Приєднуйтесь до нашої святкової акції!

 БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ - ПРОСТІР ДЛЯ ДІТЕЙ

    Інтернет – дуже потужний ресурс, який значно полегшує життя людини та відкриває майже необмежені можливості для самореалізації та саморозвитку юної особистості, спілкування, навчання, дозвілля. Але разом з тим, в Інтернеті приховано досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих.

середа, 4 вересня 2024 р.

 ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ НОНФІКУ

    З 2 по 8 вересня в Україні проходить перший Національний тиждень читання нонфіку започаткований Українським інститутом книги.

Традиційна вже акція підтримки читання цьогоріч вперше розділена на два тематичні тижні – Національний тиждень читання поезії та Національний тиждень читання нонфіку.

 ЦИФРОВА ОСВІТА ДЛЯ КОЖНОГО

        Хаби цифрової освіти — це простори, де кожен може вивчити навички цифрової грамотності та отримати доступ до сайту «Дія. Освіта».

Федорівська сільська бібліотека входить до мережі хабів цифрової освіти, безкоштовно надає доступ до сайту «Дія. Освіта», проводить навчальні заняття з цифрової грамотності.