Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 10 вересня 2024 р.

 НОНФІКШН - ТІЛЬКИ ФАКТИ, БЕЗ ВИМИСЛІВ

    У рамках Національного тижня читання нонфіку в нашій бібліотеці відбулося чергове засідання літературно-мистецького клубу «Натхнення» на тему «З вірою в серці, з надією в душі».

    Воєнна реальність породила феномен нової літератури і стала реалістичним змалюванням мужньої боротьби українців за свій дім, землю, незалежність, державу. Новітня поезія – це біль та гордість за Україну, в час, коли війна чорною хмарою накрила нашу землю.


                

    Учасники заходу читали вподобані патріотичні вірші, присвячені мужності та стійкості непереможного українського народу. Пролунали поезії воєнного часу відомих та маловідомих авторів, поетів-захисників.

                       

    Наприкінці зустрічі представлено огляд видань нонфікшн з фондів книгозбірні.

    На завершення зустрічі, присутні вшанували хвилиною мовчання всіх захисників України, які пожертвували своїм життям звільняючи рідну землю і народ від ворога.

        Було щемливо, творчо, інколи до сліз, з болем, моментами з надією, трохи сміхом та впродовж всієї зустрічі відчувалося неймовірне тепло. Протягом всього вечора у залі панувала душевна атмосфера, всі присутні прониклися кожною прочитаною поезією, проживали кожен вірш та кожну пісню.







    Федорівська сільська бібліотека запрошує всіх бажаючих завітати до нашої бібліотеки для ознайомлення з цікавою літературою, яка базується на реальних подіях і фактах.

#ЧитайНонфік #тижденьчитання2024

ДЯКУЄМО ЗСУ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар