Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 28 вересня 2024 р.

 БІБЛІОКВЕСТ 

"ЛАБІРИНТАМИ БІБЛІОТЕКИ"

У вінок осінніх свят гарно вплітається свято – Всеукраїнський день бібліотек, прикрашене дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами.

Напередодні свята Федорівська сільська бібліотека запросила активних користувачів бібліотеки на бібліоквест "Знання - у книгах, книги - в бібліотеці".

Перед початком змагань учасники розділилися на команди та ознайомилися з правилами.

Квест розпочався! Юні літературознавці з величезним азартом поринули в пошукові лабіринти. Команди мали пройти одні й ті ж зупинки, але рухалися різними маршрутами. Здійснюючи зупинки на маршруті, учасники з великою цікавістю та ентузіазмом давали відповіді на запитання і отримували своєрідні ключі - підказки для подальшого маршруту.

Із задоволенням діти шукали підказки у фонді бібліотеки, відгадували літературних героїв, українських письменників, знаходили значення слів у словниках, розгадували ребуси та кросворди, знаходили книги за описом.

Команди успішно впоралися із завданням і проявили кмітливість, швидкість мислення та інтуїтивне прийняття рішень, вміння працювати в команді.


















    Гра квест у бібліотеці це не про тишу ! Це про рух, голосні переживання і крики радості! А ще це про знання , які можна отримати під час такої гри! Було весело, цікаво, пізнавально і захоплююче. Всі отримали масу позитивних емоцій.





Немає коментарів:

Дописати коментар