Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 23 квітня 2016 р.

      Зустріч за філіжанкою кави

Мистецтво зачаровує нас силою краси. Кожен із видів мистецтва відтворює навколишній світ різними засобами: музика за допомогою звуку, танець – руху, а література – слова. 
22 квітня у  Федорівській бібліотеці-філії відбулася зустріч
                 з літератором Полтавщини Яковом Купінським
                        " Струни ліричної душі"
У вступному слові зав. бібліотеки Алла Павленко, зазначила, що кожен край, його земля мають свою неповторну красу, вдачу і долю свою. Кожен край народжує свого поета, сподіваючись виявити себе через його слово. Наш край подарував багато талановитих поетів, серед яких і поет Яків Аронович Купінський з міста Полтави. 
Бібліотекар наголосила,що Яків Аронович талановитий архітектор, 
інженер - будівельник. І все ж саме поезія якнайповніше  розкриває особливості погляду письменника, допомагає глибше зазирнути в його думки.
  Члени літературного клубу та користувачі бібліотеки бібліотеки скористалися нагодою, щоб зустрітися з автором , поспілкуватися з ним, почути живе поетичне слово, виношене в серці цього чоловіка.

Поет ознайомив із збіркою ліричних віршів «Сліди на піску», а також розповів про своє життя, творчий шлях. 
Під час зустрічі присутні мали нагоду поспілкуватися вже з добре знайомим поетом - байкарем Романом Котляром, який познайомив присутніх із новою байкою, також почути нові поетичні твори Якова Ароновича в авторському виконанні. Його поезія – особлива свіжість вражень, динамічність почуттів, філософічність і мудрість, що спонукають до роздумів.Поети з радістю відповідали  на питання, які виникали у читачів.
 Бажаючі мали нагоду придбати книгу з автографом автора
Неймовірно тепла зустріч завершилася гарними побажаннями поету творчої наснаги, довголіття на життєвому та творчому шляху.                                
                         До нових зустрічей!

1 коментар:

  1. Як і обіцяв, привіз Якова Купінського. Тонкий лірик, гуморист, щира та добра людина. Його приймали на "ура". Нас приймали.
    До нових зустрічей!

    ВідповістиВидалити