Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 30 травня 2017 р.

                                           Дублер – шоу
      "Бібліотекар на годину"
       
                   Днями у нашій сільській бібліотеці  з успіхом пройшло 
                                дублер-шоу «Бібліотекар на годину».
Юнаки та дівчата 7 класу Федорівськкого НВК , які цікавляться бібліотекою та книгами, протягом години  спробували себе в якості бібліотекара. Були підготовані  цікаві випробування для кожного учасника дублер – шоу: допомагати користувачам у пошуку та виборі літератури, оформити книжкову виставку, провести екскурсію бібліотекою.
       
                                             
Цікаво та весело промайнули години, які користувачі із задоволенням провели в бібліотеці на дублер-шоу "Бібліотекар на годину". Вони як справжні бібліотекарі і обслуговували, і реєстрували читачів, проводили бесіди біля книжкових поличок, радили, що прочитати, брали участь у масовому  заході, допомагали при обслуговуванні. Усі поставилися до своїх тимчасових обов’язків із відповідальністю та натхненням, тому успішно впоралися з бібліотечною роботою.
                                                 
На захід були запрошені учні початкових класів Федорівського НВК. Всім відвідувачам юні бібліотекарі пропонували нові надходження до бібліотеки, допомагали у виборі книг та періодичних видань.  

                           
  
 Користувачі, яких обслуговували юні бібліотекарі , ще й після завершення акції залюбки продовжували звертатися за допомогою та порадами саме до  них.

Немає коментарів:

Дописати коментар