Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.

    У срібнім сяйві прожитих  років
На початку жовтня  відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.
                      
Напередодні цього свята у Федорівській сільській бібліотеці – філії пройшли  осінні посиденьки  «Таємниці еліксиру молодості», що розпочалися з привітання шановних гостей та  побажання благополуччя, міцного здоров’я на довгі роки, впевненості в завтрашньому дні.
Це був вечір душевного спілкування, де лунали старовинні, класичні  романси, ліричні українські пісні, які зворушили всіх присутніх до глибини душі  та подарували приємні емоції.  А гуморески, дотепні жарти та гумористичне опитування подарували піднесений настрій, адже, незважаючи на поважний вік, ці люди завжди випромінюють життєву енергію та оптимізм.  
                           
Засідання клубу «Натхнення» відбулося в теплій, щирій атмосфері, сердечні слова чергувалися з піснями та чаюванням. Присутні мали можливість поспілкуватися за солодким частування, поділитися з присутніми своїми захопленнями.
                             

                             
Додали настрою гостям свята книжкові виставки   «Вік життю не завада», «Життєвий листопад прекрасних літ»,     На виставках була представлена література, яка містить рецепти краси і молодості, здоров’я і довголіття, а також історичні моменти цікавих  жіночих доль.

Немає коментарів:

Дописати коментар