Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 6 червня 2019 р.

Мандрівка
до «Країни дорожніх знаків»
               Правила дорожнього руху необхідно вивчати з дитинства. Ці знання допомагатимуть кожному уникнути неприємностей, які можуть трапитись на вулиці, а іноді й врятувати життя.
             

З метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому Федорівська сільська бібліотека спільно з сільським будинком культури провели квест «Подорож у країну дорожніх знаків» для дітей, що відпочивають у таборі з денним перебуванням «Дельфін» Федорівського НВК. 
      
На початку подорожі ведучі привітали учасників квесту та нагадали правила гри. У мандри до «Країни дорожніх знаків» вирушило три команди, під керівництвом помічників «Світлофора Моргайка» .  Про те, що таке правила дорожнього руху і чому так важливо їх дотримуватись, про різноманітні ситуації на дорозі та знаки і правила, які допомагають зорієнтуватись у «бурхливому океані» вулиці, дітям розповідала команда «юних інспекторів дорожнього» руху, учні з  мовного табору «Magic camp», які і були кураторами на зупинках квесту.
                 

                 
У ході квесту на малюків чекала цікава  подорож, різні зупинки та випробовування, зокрема: «Дорожні знаки», «Дорожній лабіринт», «Дорожній патруль», «Бульвар уваги» та інші. Учні мали добру нагоду пригадати і вивчити правила дорожнього руху, права та обов’язки пішоходів, граючись. Діти відгадували загадки, показали себе справжніми знавцями правил дорожнього руху в іграх «Знайди пару», «Я учасник дорожнього руху», конкурсі «Країна пішоходів».
                     

                     

                    

                   
Захід супроводжувався гарним настроєм, дитячими посмішками та гумором. Завзятим пішоходам було цікаво вивчати «Азбуку безпеки на дорозі».
      

      

      
 Учні мали змогу проявити свою ерудицію, швидкість мислення та реакцію на дорозі. Відновили знання з правил дорожнього руху та показали свою позицію щодо безпечної  поведінки на вулицях села. 
                 

                              

                   
На згадку про  подорож у «Країну дорожніх знаків» всі отримали пам`ятку поводження на вулиці
 Зацікавила мандрівників також книжкова виставка-порада  «Це повинен знати кожний»,  де представлені цікаві  та змістовні книги, які сприяють  повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху. 
                 

Немає коментарів:

Дописати коментар