Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 1 червня 2019 р.

  
        VI обласний конкурс
 «Успішна жінка Полтавщини»
«Успішна жінка – ­ це конкурс успішних бізнес-леді, науковців,діячів культури та мистецтв, лікарів, вчителів, громадських і політичних діячів.
30 травня 2019 року у Полтавському міському Будинку культури відбулася урочиста церемонія відзначення переможниць та учасниць VI Обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини».
Метою конкурсу є підвищення суспільно-політичної активності жінок та їхнього соціального статусу, підтримка та відзначення жінок, які плідно працюють у різних сферах господарського, соціально-політичного, духовного і громадського життя.
                           Ð¡Ð²Ñ–тлина від Віри Бабич.
Від Карлівського району дипломами нагороджено:
Кураксіну Ніну Петрівну у
номінації «Успішна жінка Полтавщини – громадський діяч». Ніна Петрівна голова громадської організації «Союз організації інвалідів України» . Має активну позицію суспільно-громадської діяльності. За великі заслуги нагороджена грамотами та сертифікатами, зокрема, являється автором проекту «Встановлення пандуса – безперешкодний доступ до медичних процедур осіб з особливими потребами у фізіотерапевтичному відділенні Карлівської ЦРЛ», за що була нагороджена сертифікатом учасника конкурсу «Бюджет участі Полтавської області 2018 року»,                                          

Павленко Аллу Олександрівну у номінації «Успішна жінка Полтавщини – діяч культури і мистецтва».  Алла Олександрівна завідувач Федорівською бібліотекою-філіалом. Висококваліфікований спеціаліст з новаторським баченням перспектив бібліотечної галузі. Має досвід втілення нових проектів за власними ідеями на обласному та всеукраїнських рівнях. Алла Олександрівна є переможцем багатьох конкурсів, зокрема: у 2018 році зайняла І місце в обласному конкурсі Міжрегіонального ярмарку бібліотечних інновацій «Бібліокре@тив-2018». Ця людина я є майстром своєї справи, до якого з радістю йдуть як і дорослі, так і діти.
                                       
Бабич Віру Дмитрівну у номінації «Успішна жінка Полтавщини – працівник освіти і науки». Віра Дмитрівна директор Попівського НВК №1. Під її керівництвом колектив досяг значних успіхів у створенні сучасного освітнього середовища: відкрито дошкільне відділення для реорганізації закладу в навчально-виховний комплекс, зросла якість навчального процесу (за рейтинговими результатами ЗНО 2017 року її заклад має 12 місце серед закладів освіти Полтавщини). Віра Дмитрівна постійно працює над підвищенням власної педагогічної діяльності, є учасником обласних, Всеукраїнських та міжнародних освітянських заходів, тому має безліч гармат та нагород, зокрема: відзначена гарматою Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА за професійну майстерність та громадську діяльність.
                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар