Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 21 січня 2022 р.

УКРАЇНА ЄДИНА - УКРАЇНА ЦЕ МИ

    В історії становлення незалежної України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу.

    З нагоди цієї важливої дати Федорівська сільська бібліотека підготувала та провела круїз у минуле «Велична і свята Соборна Україна» на захід були запрошені  учні 3-4 класів Федорівського НВК. 

     Учні здійснили подорож в минуле України, дізналися, звідки пішла її назва, пригадали символи нашої держави. Адже в українського народу на землі глибоке коріння. Українці, як й інші народи, пройшли довгий шлях розвитку, що відбувся в усіх сферах життя – культурі, мові, побуті. 

Була проведена  гра-вікторина « Що ти знаєш про Україну?»  Вікторина допомогла дітям прослідкувати історію України від давнини до сучасності.

В ході заходу був проведений майстер-клас, на якому учні мали змогу власноруч створити вітальну листівку «Одна єдина Соборна Україна»




Захід організовано з метою виховання у користувачів патріотичної поваги до історичного минулого нашого народу, ідеї і єдності нації.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар