Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

 ЧОРНА СПАДЩИНА ЧОРНОБИЛЯ

                    

    Чорнобиль… Це слово стало символом печалі й скорботи, символом трагедії, що сталася 26 квітня 1986 року. Проходять роки після аварії на ЧАЕС, а біль не вщухає, тривога не покидає людей, пов'язаних зі скорботним часом ядерного апокаліпсису.

субота, 13 квітня 2024 р.

 МОЯ СТЕЖИНА В РІДНІМ КРАЇ

    В нашій літературній світлиці відбулася творча зустріч з поетом піснярем, публіцистом, членом Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України, Спілки літераторів Полтавщини, лауреатом мистецьких премій – Володимиром Слєпцовим. На поетичний вернісаж завітали учні Федорівського ліцею.

                        

пʼятниця, 12 квітня 2024 р.

 УСЕ ЛЮБОВ’Ю ЗМІРЯНЕ ДО ДНА…

    12 квітня в нашій літературній світлиці відбулася творча зустріч з сучасним поетом рідного краю, членом Національної спілки журналістів України, членом Національної спілки літераторів України, лауреатом літературних премій ім. Василя Симоненка, Панаса Мирного, Дмитра Луценка, Наталії Забіли - Володимиром Слєпцовим  та презентація його книг «Тепло долонь» та «Нашестя».

субота, 6 квітня 2024 р.

 МИСТЕЦТВО БУТИ ЗДОРОВИМ

    Спорт та здоровий спосіб життя – модний тренд будь-якої пори року.

                    

    З нагоди відзначення Всесвітнього Дня здоров'я та Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку (International Day of Sport for Development and Peace) Федорівська сільська бібліотека провела інформаційно - спортивний мікс "Великий скарб - здоров'я". Учасникам дійства були запропоновані різноманітні конкурси, вікторини, ігри та цікаві естафети, в яких вони змогли проявити свою силу, спритність, високий рівень фізичної підготовки та активність. 

                  

четвер, 4 квітня 2024 р.

 "ЛАВОЧКА - ЧИТАЛОЧКА"

                       

    Весна - це прекрасна пора для змістовного відпочинку, веселих розваг та читання улюблених книжок. Як приємно відкрити улюблену книгу й просто почитати, повільно перегортаючи сторінки та поринути в чарівний, казковий світ прямо під відкритим небом.

                        

вівторок, 2 квітня 2024 р.

 ЧАРІВНИЙ СВІТ ДИТЯЧОЇ КНИГИ

    Щороку 2 квітня світова спільнота відзначає День дитячої книги. Адже саме книга відкриває малечі двері у великий захопливий світ, наповнений новими знаннями і пригодами, вчить розуміти себе та інших, робить їх трішки мудрішими та щасливішими.

    З нагоди свята в нашій сільській бібліотеці була організована бібліотечна галявина «Хочете цікаво жити – треба з книгою дружити».