Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 12 квітня 2024 р.

 УСЕ ЛЮБОВ’Ю ЗМІРЯНЕ ДО ДНА…

    12 квітня в нашій літературній світлиці відбулася творча зустріч з сучасним поетом рідного краю, членом Національної спілки журналістів України, членом Національної спілки літераторів України, лауреатом літературних премій ім. Василя Симоненка, Панаса Мирного, Дмитра Луценка, Наталії Забіли - Володимиром Слєпцовим  та презентація його книг «Тепло долонь» та «Нашестя».

    Володимир Анатолійович ознайомив зі своїми поетичними збірками, а також розповів про своє життя, творчий шлях. Під час зустрічі присутні мали нагоду почути нові поетичні твори в авторському виконанні. Поет з радістю відповів на питання, які виникали у присутніх. Зустріч вийшла щирою, теплою, спілкування – живе, цікаве та відверте.

                          





    На заході панувала тепла дружня атмосфера. Присутні з великим задоволенням долучилися до поетичного слова, з неприхованим захопленням слухали та читали поезію автора. Захоплено, яскраво звучали поетичні слова про любов до рідного краю, отчого поля, про матір і любов до жінки.







Безсумнівно, від цієї зустрічі в усіх залишиться гарний спогад. Адже сьогодні живе спілкування з творчими особистостями необхідне всім, щоб робити цей світ духовно благороднішим і чистішим.



Немає коментарів:

Дописати коментар