Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 2 квітня 2024 р.

 ЧАРІВНИЙ СВІТ ДИТЯЧОЇ КНИГИ

    Щороку 2 квітня світова спільнота відзначає День дитячої книги. Адже саме книга відкриває малечі двері у великий захопливий світ, наповнений новими знаннями і пригодами, вчить розуміти себе та інших, робить їх трішки мудрішими та щасливішими.

    З нагоди свята в нашій сільській бібліотеці була організована бібліотечна галявина «Хочете цікаво жити – треба з книгою дружити».

                               

    Юні читачі  з великим задоволенням слухали розповідь бібліотекаря про історію створення книги, про життя і творчий шлях великого казкаря Г. К. Андерсена і цікаві факти із життя данського письменника, також діти брали участь у вікторині «З якої казки уривок?», грали у гру «Плутанина», «Чарівна скринька», відгадували загадки «Казкового грибка», згадали прислів’я і приказки про книгу, а також всі присутні згадали правила користування книгою. Школярі залюбки читали вголос, переказували, ділилися улюбленими історіями.

                            

     У читальному залу була оформлена книжкова виставка – калейдоскоп «Моє дитинство мамині казки» .

    




Вітаємо усіх причетних з Всесвітнім днем дитячої книги! Натхнення, нових захоплюючих  сюжетів, нових цікавих книг. Бажаємо, щоб читання приносило вам задоволення і приємні враження!

                Дякуємо ЗСУ за можливості, які маємо сьогодні!

Немає коментарів:

Дописати коментар