Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 3 жовтня 2013 р.

 
«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною».                                                   
                                                               В. Сухомлинський

«Книга – казкова лампа, що дарує людині світло на далеких і темних дорогах життя»

картинки школаКнига на сучасному етапі розвитку цивілізації є одним з найефективніших інструментів передачі інформації з усіх сфер людської діяльності
Значення книг у житті людини важко переоцінити. З дитячих років вони допомагають нам пізнавати світ, дають поради, засмучують і розвеселяють. Люди, які багато читають, не тільки мають енциклопедичні знання, а й ніби проживають різні життя разом з героями улюблених книг. Сила книг безмежна! Вони потрібні нам, як повітря і вода, як світло і тепло. Без них ми сліпі, часто безпорадні. Важко уявити життя без книг: художніх, науково-популярних, довідкової літератури тощо. Протягом усього життя ми звертаємось до них. Вони допомагають нам зрозуміти світ, що нас оточує, відкривають небачені обрії, розкривають таємниці природи, життя, збагачують знаннями, пробуджують мрію. Книги – мудрі друзі, які, не вміючи говорити, розказують нам про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ; вчать розуміти і цінувати працю людей, часто допомагають обрати шлях у житті.
Пам’ятки людської думки накопичувалися упродовж багатьох століть саме у бібліотеках. За останні роки наша бібліотека, в зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням майже не комплектується новими книгами. Тому щоб якось поповнити свої фонди проводимо акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ». Багато жителів Федорівки вже принесли свої книги до бібліотеки:  Стогній  Світлана Володимирівна,  Тхорєва Антоніна Олексіївна, Мотієнко  Сергій, Захаров Сергій, Моторна Людмила Федорівна, Петренко Олена Олександрівна,Обліщук  Олександра Василівна та інші. 
Щиро дякуємо, що відгукнулися на допомогу, неоціненним подарунком для тих, хто любить читати, стали Ваші книги  .
Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до нашої акції.

Немає коментарів:

Дописати коментар