Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 3 жовтня 2013 р.


              Дорогі  освітяни  краю!              


Сердечно вітаємо  вас з професійним святом – Днем працівників освіти!Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.
Щира подяка вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Учитель - професія унікальна. Подібної в світі немає. Всі професії починаються від учителя. Педагог своїм серцем, розумом формує завтрашній день: людину, суспільство. Адже буквально все проектується і твориться за звичайною учнівською партою. Вчитель допомагає школяру знайти правильний вибір у житі.Для кожного із нас учитель - близька і дорога людина. Усі ми, учні, щиро шануємо і любимо його. Ми вдячні вчителям за мудрість, душевне тепло, яким ви від усього серця щодня ділитеся з нами.
Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті у мирі, любові та злагоди!




Учителю! Пораднику і друже!
Ви вибрали дорогу непросту.

Ми Вам сьогодні дякуємо дуже
За Вашу працю вчительську святу!

Учителю! Вклоняємось доземно
Перед великим іменем твоїм.
Вже проростають ті маленькі зерна
Під поглядом, як серце, золотим.
Учителю! Ти - наче нездоланність,
Крізь все просієш іскру доброти,
Щоб засвітить у серденьку дитячім
Вогонь священний розуму й краси.

картинка анимационная к дню рождения

Немає коментарів:

Дописати коментар