Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 14 лютого 2020 р.


                День закоханих з книгою
          Незважаючи на те, що лютий - місяць холодний та морозний, ми все ж любимо його за світле та чарівне свято всіх закоханих - День святого Валентина. Добре, що окрім традиційних дня «першого поцілунку», дня «початку відносин» й дня весілля є ще одна дата, коли можна згадати, «як усе було» і помріяти, «як усе буде» тільки удвох. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.

          Наші читачі не забували й про те, що з 2012 року у День св. Валентина в багатьох країнах світу відзначають ще й Міжнародний день дарування книжок (International Book Giving Day). Його започаткувала американка Еммі Бродмур. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги.
 Тож, Федорівська бібліотека просто не могла оминути своєю увагою і цього свята. Саме під знаком кохання пройшла акція «Подаруй бібліотеці книгу».
           Наша сільська бібліотека всім щиро вдячна за подарунки.
Якщо не встигли подарувати книгу бібліотеці 14 лютого, не засмучуйтесь, у нас діє постійна акція «Подаруй бібліотеці книгу» до якої ви можете долучитися в будь-який момент. 
                          Натхнення! Любові! Надії! Віри! Добра!

Немає коментарів:

Дописати коментар