Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Бібліок@фе
«Десь на дні мого серця
заплела дивну казку любов…»
                     
           Кохання... Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів...
            Саме кохання надихає поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І якби поставити собі за мету прочитати і передивитися все, що написано про це почуття, людині, без перебільшення, не вистачило б цілого життя.
        
            Тож, 14 лютого 2020 року  Федорівська сільська  бібліотека,  у День Святого Валентина запросила найактивніших своїх користувачів та членів літературно – мистецького клубу «Натхнення» у бібліок@фе  на романтичне, літературно – музичне побачення «Десь на дні мого серця заплела дивну казку любов…».  Завітали люди різного віку, різних уподобань, з різним настроєм. В читальній залі вирувала гарна, романтична атмосфера. До уваги присутніх була презентована книжкова виставка – інсталяція, на якій представлялися твори присвячені темі кохання. Адже у всі віки письменники – лірики описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою. У всі віки створювались хвалебні літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами.

                             
     Всі учасники «побачення» полинули світом, у якому лірика і музика сплели нев'янучий вінок любові. Ведучі заходу – Алла Павленко та Людмила Моторна презентували гостям нові найкращі книги написані у жанрі любовний та жіночий роман. Цікаво відзначити, що схема сюжетів таких книг з давніх літ і донині кардинально не змінилася. Головні герої - це чоловік і жінка. Їх випадкова, на перший погляд, зустріч стрімко переростає у щось більше - закоханість, пристрасть і, нарешті, любов. Однак не все так просто, і трагічні обставини, а часом і невідомі містичні сили виганяють закоханих з раю. Чи зможуть вони подолати всі перешкоди, сказати долі своє тверде «ні» і навіки залишитися разом? Чи справжні почуття пов'язують їх, чи всього лише ілюзія і самообман? І що ж таке любов? Відповіді на ці довічні теми кохання криються в літературі, яка була презентована на заході.
                       
       Члени літературно - мистецького клубу «Натхнення» читали вірші і прозу про кохання, розповідали романтичні історії зі свого життя. 
                        
          Яскравинкою заходу стало бібліопередбачення, кожен відвідувач, який завітав у цей день до бібліотеки отримав оригінальні та жартівливі передбачення з нагоди свята.


             
                        
На «побаченні» ми ще раз довели, що про кохання сказано багато захоплюючих слів, створено найчудовіші твори. Присутні переконалися, що такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде, вони живуть на сторінках книг, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про неймовірні історії кохання.
                        
         

1 коментар: