Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 14 лютого 2020 р.


  Все починається з любові…
На долонях я ніжно тримаю
Серце друга, аби не зронить.
Знаю я, - за любов не карають,
За любов починають любить.
          14 лютого закохані у всьому світі святкують День святого Валентина. Найкращими словами, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець, передають закохані одне одному свої почуття, розповідають про радість і щастя, про тугу та біль.

         Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу. Це почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. Саме кохання, любов — джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї прекрасної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори, поети. Адже це – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення, завдячуючи якому продовжується життя на землі.

         Валентинів день святкують усі - і дорослі, і діти, з родиною, з друзями, з коханими. В читальному залі Федорівської сільської бібліотеки відбулось Love-party «Love is...» для учнів 6 класу  Федорівського НВК під керівництвом Денисенко І.В. Бібліотекар ознайомила молодь з історією виникнення Дня святого Валентина, переглянули відеоматеріали, звучали прекрасні слова про кохання. Присутні на святі учні мали змогу освідчитися в коханні на різних мовах світу, зробити компліменти один одному, намалювати портрет свого ідеалу та взяти участь в різних розважальних конкурсах.
        Кожен з присутніх отримав на згадку зі свята – «валентинку». 
Валентинів день - одне з тих свят, без яких життя було б біднішим. Так нехай же в ваші серця, в ваші родини це свято принесе щирі й світлі почуття, доброту, розуміння і любов. 

Немає коментарів:

Дописати коментар