Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 13 лютого 2020 р.

   Майстер-клас до дня Валентина
      Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.

         Любов — почуття світле і добре. В цей день свої почуття ми виражаємо — «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. «Валентинка» — це освідчення в коханні, за допомогою добрих та щирих слів, написаних у ній. Звичайно ж, можна піти та придбати готову валентинку, але краще зробити їх власноруч. Подарунки, зроблені своїми руками, зігрівають душу і зроблять свято схожим на казку.
          Напередодні Дня Святого Валентина у нашій сільській бібліотеці було проведено майстер- клас  для учнів 6 класу Федорівського НВК з виготовлення «валентинок» технікою «поп-арт» та «оригамі».

         В на заході юні  читачі дізналися і про історію свята, і навчилися робити своїми руками чудові «валентинки». Діти із захопленням виготовляли сердечка, які планують подарувати тим, кого так сильно люблять.


Немає коментарів:

Дописати коментар