Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 11 червня 2021 р.

 КВЕСТ "СВІТ У ТВОЇХ РУКАХ"

      3 червня вихованці мовного табору «Magic camp» Федорівського НВК взяли участь в бібліоквесті «Світ в твоїх руках», який для них спільно підготували Федорівська сільська бібліотека та сільський Будинок культури.



      Приміщення сільського Будинку культури було розділено на локації, різні станції, кожна з яких мала свою назву і була позначена на плані, який отримали капітани. Це була захоплююча мандрівка на перевірку начитаності, ерудованості, витривалості та вмінні грати у команді. Щоб стати переможцем, потрібно було першими пройти всі 6 станцій та правильно виконати завдання. Гру розпочали зі станції «Старт», далі рухалися до станцій: «Хімія навколо нас», «Біологія рослин», «Хто це? Що це?», «Здорове харчування», «Мандрівники» «Фініш». Усі завдання квесту  діти проходили швидко і згуртовано, майже стовідсотково давали правильні відповіді.




    Квест пройшов насичено та пізнавально. Діти гарно розважились і отримали нові цікаві знання, що дуже важливо в період літніх шкільних канікул.









    Було дуже приємно бачити зацікавленість юних пошуковців. Квест показав, що вчитися – це весело та круто! І не завжди потрібно для цього сидіти за партами. Можна ось так в бібліотеці, в формі змагань, відкривати для себе щось нове. Квест - це чудова можливість весело та з користю провести час в бібліотеці з друзями, однокласниками, та й просто з чудовою компанією.

Немає коментарів:

Дописати коментар