Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 15 червня 2021 р.

 МАЙСТЕР-КЛАС

«ЗАКЛАДКА КНИЖКОВА – ПОМІЧНИЦЯ ЧУДОВА»

    Всі ми любимо читати. Читаючи книжку, кожна людина помічає для себе місця, які її вразили, зацікавили, до яких хотілось би повернутись. З цією метою, практично, всі ми використовуємо закладки для книг. Звичайно, можна обійтися і без них: загнути листочок, чи зробити позначку. Але все це псує книгу, тому без закладок нам ну ніяк не обійтись. А  найцікавіші закладки – ті, що зроблені своїми руками.


    10 червня у сільській бібліотеці  відбувся майстер-клас «Супутники улюблених книжок: створюємо оригінальні книжкові закладки своїми руками». Присутні, вихованці пришкільного табору з денним перебуванням «Дельфін» Федорівського НВК, дізналися про історію виникнення та еволюцію книжкових закладок, а також навчилися створювати практичні закладки з кольорового паперу у техніці «орігамі» та за допомогою аплікації. Учасники заходу зробили об’ємні закладки у вигляді квітки та хмаринки з веселкою. Незвичайними вийшли трикутні закладки, що їх можна надіти на куточок певної сторінки.



    Гостям дуже сподобалися чудові дрібнички, створені власними руками. Вони зізналися, що під час майстер класу у них з’явилися ідеї для виготовлення незвичайних закладок, адже інтерпретацій цього книжкового аксесуара безліч.



        Запрошуємо усіх охочих до бібліотеки! З нами завжди весело, пізнавально і цікаво. Читайте, хай не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоч однієї сторінки з нової книги. Вчіться у героїв книжок любити нашу землю, її мову, мистецтво.

    Хочемо вкотре нагадати: наші двері завжди відкриті для творчості і навчання! 
    Отож, незалежно від віку, частіше заглядайте до бібліотеки, - вона в змозі порадувати всіх, хто любить книгу! 

Немає коментарів:

Дописати коментар