Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 11 червня 2021 р.

  ІГРОВА КАРУСЕЛЬ «У ПОШУКАХ ЛІТА»

     Щороку на початку літа ми відзначаємо прекрасне свято радості та одвічної надії – Міжнародний День захисту дітей. Тож з нагоди свята 2 червня Федорівська сільська бібліотека спільно з Будинком культури запропонували дітям літературно-ігровий експрес «У пошуках літа». Учасниками стали вихованці пришкільного табору з денним перебуванням «Дельфін» Федорівського НВК. 

    Учасники заходу емоційно та жваво приймали участь у веселих витівках «Веселі абракадабри», в гонках «Хто швидше?», спринт-конкурсах. Вони завзято проходили смуги перешкод, виконували вправи з м’ячем, обручами та показали себе справжніми спортсменами. Всі учасники весело та активно брали участь в естафетах, змаганнях. На заході панувала атмосфера доброзичливості та спортивної наснаги, адже спортивним бути не тільки модно, а ще й корисно для здоров’я. Всі учасники змагань були нагороджені солодкими подарунками.








На дитяче свято з привітаннями та подарунками завітали голова Ланнівської ОТГ Удовиченко К. О., фахівець відділу освіти, культури, молоді та спорту Вовк І.В. та староста села Глагола Т. Ю., які побажали діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів, добре відпочити.



Висновком свята стала впевненість: якщо всі діти візьмуться за руки, можна багато чого змінити в цьому житті і на всій нашій планеті.  Ми щиро сподіваємося, що дітвора отримала заряд бадьорості, позитивної енергії, та отримала багато нової, цікавої інформації.

Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів - літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас щоднини, окрім неділі. Проводьте з користю свій вільний час. Слідкуйте за анонсами та беріть участь у різноманітних творчих акціях.



Немає коментарів:

Дописати коментар