Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 29 березня 2016 р.


У  Марійки Підгірянки, 
        мов із золота співанки
                                             
Мандрівка в творчість відомої дочки українського народу Марійки Підгірянки, 135 річчя з дня народження якої, ми святкуємо 29 березня, відбулася в Федорівській сільській бібліотеці під назвою
 " Співачка сонячної віри". Для багатьох читачів творчість цієї письменниці стала відкриттям.Разом з бібліотекарем Аллою Павленко юні користувачі здійснили подорож по творчості поетеси - вчительки.
Щирі мелодійні вірші Марійки Підгірянки, як багато років тому так і нині, допомагають дітям запам’ятати букви, засвоїти арифметичні дії, пояснювати різноманітні явища природи. З натхненням юні користувачі  розгадували  загадки, читали вірші та співаночки, що їх письменниця, вчителька і громадський діяч писала для своїх школяриків, адже багато років Марія Омелянівна віддала народній освіті. Учасники заходу висловили думку, що в такої відданої своїй Батьківщині людини, як Марійка Підгірянка варто повчитися любові до рідного краю, до його людей, до його природи.
Користувачі бібліотеки мали змогу ознайомились з виставкою літератури 
        "Мандрівка у творчість Марійки Підгірянки".
Сподіваємось, що розповідь про Марійку Підгірянку дітей захопила, вірші та загадки сподобались і запам`яталися, бо написані вони хоч і давно зате щиро від душі із великою любов`ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар