Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 18 березня 2016 р.


                Книгоманія 2016

 

Свято книги і читання у Федорівській сільській бібліотеці

Людина, яка любить і вміє читати – щаслива, тому що поруч з нею найкращій друг і порадник – книга. Вже стало доброю традицією в Федорівській сільській бібліотеці проводити конкурс для учнів 6 – 7 класів 
«Найкращій читач Полтавщини». 
Тож і в цьому році 10 березня, в нашій бібліотеці пройшов цей захід. Діти з нетерпінням чекали і з великим задоволенням взяли в ньому участь. Захід розпочався з літературного лото, кожен учасник обравши лот повинен був описати літературного героя за допомогою пантоміми. Діти із задоволенням виконали першу частину конкурсу. Але справжній парад літературних героїв почався тоді, колі юні читачі почали представляти свої улюблені книжки та їх героїв. Діти разом поринули у подорож сторінками своїх улюблених книг. Рекламували прочитані книги іншим читачам. Була проведена літературна вікторина В кінці заходу компетентне журі в складі вчителів школи обирали найкращих з кращих. 
                       
Переможцями стали: Комишан Ліза – 7 клас, Буханець Іра – 6 клас. Також журі відмітили емоційність,активність,інтелектуальність, захоплюючі розповіді всіх учасників заходу. Переможці візьмуть участь у ІІ турі конкурсу " Кращий читач України"в районній дитячій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар