Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 26 березня 2016 р.

                 Із книгою в майбутнє

Якщо читання - це індикатор розвитку суспільства, то дитяче читання - це показник ставлення цього суспільства до свого майбутнього. Підтримувати, захищати, стимулювати дитяче читання - означає будувати майбутнє вже тепер. До участі у 12 всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія» долучилися і юні шанувальники книги Карлівського  району. 
24 березня у Карлівській районній бібліотеці для дітей відбувся другий, районний, етап конкурсу на звання найкращого читача року. У конкурсі 
     «Найкращий читач Карлівського району» змагалися найактивніші та найзавзятіші читачі, учні 6 -7 класів, які стали переможцями першого етапу у сільських  бібліотеках - філіях.Нашу Федорівську сільську бібліотеку представляли 
Буханець Ірина, учениця 6 класу та Комишан Ліза, учениця 7 класу. 
                         
Юні читачі старанно підготувались до конкурсу, продемонструвавши знання сучасної української прози, декламували вірші. Вони показали неабияку читацьку активність, високий рівень ерудиції, вміння стисло й аргументовано висловлювати свої враження від улюбленої книги, артистизм та творчий підхід до підготовки виступу.

                                                       
 Змагання перетворилося у справжнє свято спілкування, в обмін думками про найцікавіші для дітей твори. Організатори конкурсу не залишили поза увагою жодного з талантів юних учасників – чи то артистизм, чи філософський підхід, чи експресивність виступу, чи вміння завоювати глядацькі симпатії. Проте основною дійовою особою на конкурсі була, звичайно ж, її величність Книга.
                                                             
                                          
За результатами  змагання члени журі в ході обговорення визначили найкращих читачів Карлівського району.Ними стали: читачі з Верхньої Ланни. Саме вони представлятимуть наш район на наступному етапі конкурсу, який пройде у в                 Полтавській обласній бібліотеці для дітей. 

Щиро бажаємо переможцям успіху та                              віри у власні сили!

Немає коментарів:

Дописати коментар