Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 15 березня 2016 р.

З  коханими не розлучайтесь

Здається, що на світі не існує людини, якій би була байдужою тема кохання. Може, це і є те найблагородніше почуття, яке робить людину людиною. Кохання робить нас добрими і лагідними, чуйними і чистими. Читаєш книгу, дивишся фільм — скрізь кохання. Здається, що саме воно є рушієм життя, бо всі безумства і всі благородні пориви звершуються людиною в заради кохання.





А скільки написано про це велике почуття художниками слова, скільки зображено майстрами пензля! Кожний митець намагається увічнити своє кохання. Пояснюється це дуже просто, адже воно дуже багато значить у житті будь-якої людини. І дійсно, це велике почуття, як ніяке інше, прагне висловлення його у віршах та прозі, і тому надихає на творчість і спонукає до самовираження.



4 березня на базі Федорівського навчально - виховного комплексу відбулося  велике театралізоване дійство " З коханими не розлучайтесь", яке спільно підготували вчитель зарубіжної літератури Юхновська Наталія Михайлівна, сільський бібліотекар  Павленко  Алла,  десятикласники та учні 8-11 класів. Учасники вечора ознайомили присутніх  з історіями кохання в житті  А.С. Пушкіна, М. Ю. Лермонтова, М.О. Булгакова. 






Актори вміло перевтілилися у своїх героїв, зуміли донести присутнім щирість почуттів, глибину переживань, розповіли про щасливе і болісне, радісне і сумне, піднесене і несподіване кохання.Під час заходу для гостей звучали ліричні твори про велике почуття, заради якого люди здійснюють подвиги та дива. Окрасою дійства був вальс, у виконанні десятикласників, глядачі відчули себе  немов би на справжньому балу.







 Присутні,затамувавши подих,мандрували із юними акторами по історіях кохання видатних людей і кожного разу переконувались,що різні віки,різні мови, все різне. Єдине - кохання! Зустрічі і розлуки, розчарування і сподівання на нову зустріч. І так буде завжди. 

Немає коментарів:

Дописати коментар