Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 14 лютого 2019 р.

Майстер класс
«Святкові валентинки для Петрика й Яринки»
14 лютого - День Святого Валентина або День закоханих - улюблене свято величезної кількості людей. Не дивно, адже кожному властиво закохуватися, любити, мати симпатії, говорити про свої почуття... 
    У цей день обов’язковим подарунком є валентинка. Напередодні свята в магазинах з’являється  безліч різноманітних сувенірів та листівок. Що ж таке валентинка і звідки вона прийшла до нас?!

Найдавнішій відомій валентинці близько 500 років, Вона зберігається в Британській бібліотеці і являє собою лист закоханої дівчини нареченому.
І лише на початку 1800-х років з’явилися фабрики, які стали випускати перші чорно-білі валентинки. Це започаткувало масовий випуск  листівок.
Але не дивлячись на великий асортимент вітальних листівок, найкращими завжди вважалися валентинки, зроблені своїми руками .
14 лютого у Федорівській сільській бібліотеці відбувся майстер-клас по виготовленню валентинок власноруч, на який були запрошені учні 4 класу Федорівського НВК.
Після невеличкого екскурсу в історію створення листівок, присутні взялися за створення своїх шедеврів. І саме тут виявилась неабияка майстерність учнів. 

Кожен намагався втілити свою фантазію, зробити валентинку особливою, неповторною. Кожна дитяча робота була прекрасна по своєму, бо створювалась учнями з любов'ю та натхненням.

Кожен учасник майстер класу  залишив собі виготовлені власноруч валентинки на згадку про цей день.
Це захопливе заняття принесло задоволення і хороший настрій всім учасникам
  заходу.



Немає коментарів:

Дописати коментар