Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 14 лютого 2019 р.

Інтелектуально-розважальне шоу
"На крилах кохання"
Дозвілля учнів повинно бути цікавим та різноманітним. 
Тому  14 лютого, у нашій сільській бібліотеці  провели інтелектуально-розважальне шоу "На крилах кохання", присвячене Дню святого Валентина. 
Захід проходив у формі гри "Хто зверху", за мотивами популярної телевізійної передачі,  оскільки уже тисячі років людство шукає відповідь на питання "Хто ж розумніший: чоловіки чи жінки?".

Запрошені учасники, учні 5 – 6 класів Федорівського НВК  ім. Г.Т. Берегового, із захопленням брали участь у конкурсах. Поділившись на 2 команди, хлопці проти дівчат, вони крок за кроком долали конкурси розважальної програми. Глядацький зал теж розділився на два фронти: хлопці та дівчата. Кожен активно вболівав за свою команду. Їх підтримка була потрібна учасникам.


Весело і цікаво було спостерігати за учасниками, адже вони себе показали з усіх сторін. Команди будували слова з літер, за пантомімою відгадували мелодії відомих пісень, обмінювались ролями. Цікавою була номінація «Хто я?», музичний конкурс «Показуха». 


Розвеселили глядацьку аудиторію конкурси «Зірки вряд», «Жінка чи Чоловік». Захопливими були питання «Бліц опитування» та бонусні питання.

Журі конкурсу  Дубовик Л. М. та Юхновська Н. М., що визначали  переможців кожного етапу конкурсу, врешті-решт поставили свій вердикт: обидві команди тримались достойно – але перемогу виборола команда дівчат. 



Розважальний шоу-конкурс не залишив байдужих, глядачі емоційно реагували та підтримували улюблених учасників команд бурхливими оплесками.

Завітайте до  нашої бібліотеки та проведіть змістовно та весело із нами свій вільний час!

Немає коментарів:

Дописати коментар