Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 21 лютого 2019 р.

Літературний подіум
«Із серця мого просяться рядки,
                         як проліски весною із-під снігу»
    Вже давно стало доброю традицією запрошувати  письменників на гостину в літературну вітальню Федорівської сільської бібліотеки. Ми радіємо з того, що список почесних гостей  нашої вітальні , до якої завжди спішать небайдужі до поетичного слова люди, поповнився ще одними  цікавим гостем.
        21 лютого у читальному залі нашої сільської бібліотеки пройшов літературний подіум «Із серця мого просяться рядки, як проліски весною із-під снігу» 
                         
У теплій, затишній атмосфері сільської бібліотеки пройшла зустріч шанувальників поетичного слова з самобутнім поетом Олександром Олійником. 
Присутні з цікавістю слухали поезію  Олександра Володимировича  його філософські роздуми про життя. Твори нашого гостя – це  подорож у таємницю людської душі, пошуки добра і краси, розмова з Богом, роздуми про життя.
 Організували  та провели свято поезії  бібліотекар Алла Павленко та директор сільського будинку  культури Людмила Моторна.
Під час теплої, дружньої розмови поет розповів багато цікавого про себе та свою творчість, подарував нам свій неповторний світ сповіді, що вчить нас тонко сприймати красу, осмислювати навколишню дійсність, співпереживати.
                      
У бібліотеці  була організована книжкова  виставка «Літературне  сузір’я  краю»  на  якій  було  розміщено літературу поетів  земляків.
 Сподіваємося, що ця зустріч залишила тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше поезії, бо вона підносить духовно, збагачує новими відчуттями та своєю неповторністю.
 Атмосфера зустрічі була надзвичайно теплою, емоційною, щирою. Присутні дякували автору за цікаве спілкування, за творчість і бажали нових успіхів та натхнення.
На завершення — автограф та фотосесія з шанованим автором і  щирі побажання.

Немає коментарів:

Дописати коментар