Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 2 лютого 2019 р.

Арт галерея 
"Життя крізь призму фотооб’єктива"
Фотографія – це особливий вид мистецтва, який постійно розвивається, удосконалюється, змінює форми, стилі. Особливою і надзвичайно конкурентною стає робота фотографа тому, що  майже кожна людина не тільки бажає, а й має умови для того, щоб зробити якісне  фото і голосно заявити про це. Але справжніх і талановитих митців  ніколи не зупиняють труднощі.
1 лютого в читальному залі Федорівської сільської бібліотеки в теплій і дружній атмосфері відбулась зустріч з талановитою людиною, чудовим фотографом Сергієм Гладирем і   членами  літературно – мистецького клубу «Натхнення» та гостями бібліотеки.

Сергій Гладир – фотомитець за станом душі та покликанням. Своїм фотоапаратом він ловить миті всіх імпрез, свят, фестивалів, концертів, що відбуваються в районі та за його межами. За багато років назбиралось багато напрацювань. Сергій Дмитрович вважає, що мистецтво, в т. ч. фотомистецтво – вічне у всіх його іпостасях, а митець передусім має бути щирий у відтворенні навколишньої дійсності та перед глядачем.
 Під час зустрічі митцю   вдалося    перенести присутніх в чудовий світ мистецтва і стати, хоча б  віртуально, частиною професійних буднів фотомайстра.  Сергій Дмитрович розповів  про захоплення, яке стало справою життя; проекти, які відкрили нові грані та горизонти. Багато цікавих  історій почули в цей день гості бібліотеки. І все через призму фотографії.
Такі зустрічі надихають на нові спільні проекти, відкриття. Продовженням  плідної бесіди стала презентація в бібліотеці  фотовиставки «Життя крізь призму фотооб’єктива».

Немає коментарів:

Дописати коментар