Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 19 лютого 2019 р.

       Розпочав роботу
    БІБЛІОТЕЧНИЙ  КІНОЗАЛ
Відпочинок має бути змістовним, а дозвілля – цікавим та корисним, а тому ми спробували на базі нашої сільської бібліотеки випробувати нову форму роботи по залученню користувачів і пропаганди книги .
Тож минулої суботи,16 лютого , Федорівська сільська бібліотека відкрила двері всім, хто полюбляє дивитись кіно. До уваги користувачів бібліотеки був запропонований український комедійний фільм «Скажене весілля», режисера Влада Дикого. Головні ролі у фільмі виконали Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян та Юрій Горбунов
                                 
Події відбуваються у селі Яблунівка, що на Поділлі.
Директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк, відправляючи доньку Катю до Франції на навчання, такого повороту подій і не очікував: місяць тому Катя повідомила, що виходить заміж за французького лікаря-кардіохірурга Франсуа.
«Середюки — європейська родина!» — це гасло кожен у районі почув особисто від Василя. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять — афрофранцуз.
Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, — здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання — невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.
 У вересні  Потап та Олег Винник  представили дуетну пісню до фільму під назвою «Найкращий день», яка стала  саундтреком до фільму, зокрема вони також виконали епізодичні ролі у стрічці.
Всі присутні були дуже задоволені, що в бібліотеці можна не тільки читати улюблені книжки, але й подивитися цікаві фільми та весело провести час.
Спільний перегляд фільмів та можливість поспілкуватися опісля, настільки сподобався присутнім, що вони почали самі пропонувати фільми для наступних переглядів. 
І ми обов’язково продовжимо наші зустрічі по суботах. 
               Слідкуйте за анонсами бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар